Διαχείριση social media για το Κοσμίρι

Διαχείριση social media για το Κοσμίρι – Νέα συνεργασία!

Πλέον η Enverse είναι υπέυθυνη για τη διαχείριση social media για το Κοσμίρι!

Ψήνεσαι – Ψήθηκε είναι το moto του νέου μας πελάτη που παρεπιπτώντως κάνει τα καλύτερα πεϊνιρλί στην πόλη.

Ψηθήκαμε, ψήθηκαν και να ‘μαστε να κάνουμε social media για το Κοσμιρί. Βασίλη, Μηνά σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη.

Το Κοσμίρι είναι ένας χώρος με χειροποίητες πίτες – πεινιρλί & το σπιτικό παγωτό “COSMILATO”. Φτιαγμένα όλα με φρέσκα και αγνά υλικά.
Το όνομά του το πήρε από μια ηπειρώτικη γαλατόπιτα και μας φέρνει γεύσεις από Ήπειρο και από Θεσσαλία.

Ο Βασίλης Κοσμαδάκης άνοιξε το Κοσμίρι μετά από χρόνια εντατικής έρευνας και πειραματισμού στα χωριά της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.

Εκεί αφού συνάντησε τις φυσικά ειδικές στον τομέα γιαγιάδες έμαθε από πρώτο χέρι τα μυστικά και τις συνταγές τους.

Έτσι στο Κοσμίρι σερβίρονται 3 ειδών χειροποίητες παραδοσιακές πίτες:

  • με 7 λεπτά φύλλα, που ανοίγονται ένα – ένα στο χέρι
  • με χοντρό χωριάτικο φύλλο
  • και πίτες χωρίς φύλλο

Το ζύμωμα και το άνοιγμα του φύλλου γίνεται τελετουργικά κάθε πρωί, τα υλικά είναι φρέσκα, και οι θαμώνες κάνουν καιρό μέχρι να «ξεκολλήσουν» από την αγαπημένη τους πχ κιμαδόπιτα για να δοκιμάσουν τη μανιταρόπιτα, ή από τη μπατζίνα για να δοκιμάσουν το κοσμιρί.

Πέρα από τις πίτες, στο Κοσμίρι θα βρείτε και χειροποίητα διπλοφουρνιστά πεϊνιρλί. Με ζυμάρι που ψήνεται στην πυρόπλακα και αφού γεμίζεται με τα υλικά της επιλογής σας,  ξαναμπαίνει στην πυρόπλακα. Έτσι μένει αφράτο, ελαφρύ, γευστικό.

TA ΠΑΓΩΤΑ COSMILATO

Τέλος εδώ θα βρείτε τα φρέσκα παγωτά “Cosmilato” που φτιάχνει ο αδερφός του Βασίλη, Μηνάς Κοσμαδάκης.

Πρόταση μας το υπέροχο παγωτό μπανάνα με βελούδινη γεύση από τις βιολογικές μπανάνες Άρβης, αλλά και το παγωτό φυστίκι με πραγματικό φυστίκι Αιγίνης που έρχεται απευθείας από την Αίγινα.

Όλα φτιάχνονται με φρέσκο γάλα, φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς που καβουρντίζονται στο εργαστήρι τους, χωρίς τεχνητά φρου-φρού, χρώματα κι αρώματα.

 

Η Enverse λοιπόν, με σεβασμό στην παράδοση και την τεχνογνωσία που κουβαλάει μαζί του το Κοσμίρι, αναλαμβάνει τη διαχείριση social media της επιχείρισης.

Καλή μας αρχή και καλά φουρνίσματα!