Ιστοσελίδα παρουσίασης για την Ένωση Πεζών από την Enverse

Ιστοσελίδα παρουσίασης για την Ένωση Πεζών

Σας ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά ότι η Enverse ολοκλήρωσε την ιστοσελίδα www.pezaunion.gr. Πρόκειται για την ιστοσελίδα παρουσίασης που δημιουργήσαμε για την Ένωση Πεζών!

Λίγα λόγια για την Ένωση

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών βρίσκεται στον νομό Ηρακλείου Κρήτης, στο Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων.

Δραστηριοποιείται με δύο βασικά προϊόντα: κρασί και ελαιόλαδο και αποτελεί πρότυπη οργάνωση στον αγροτοσυνεταιριστικό χώρο από το 1933.

Διαθέτει σημαντικές παραγωγικές εγκαταστάσεις συγκέντρωσης και επεξεργασίας των τοπικών αγροτικών προϊόντων, που αφορούν κυρίως σε εργοστάσιο επεξεργασίας οινοστάφυλων και εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) Πεζών Ηρακλείου Κρήτης.

Για την διαφύλαξη της ποιότητας του τυποποιούμενου προϊόντος η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών βελτιώνει τον μηχανολογικό της εξοπλισμό με σύγχρονα μηχανήματα όπως αυτό του αφρισμού που συμβάλλει στην καθαριότητα των γραμμών παραγωγής και άλλα.

Σημαντικό κομμάτι της ολοκληρωμένης προσέγγισης στην βελτίωση της ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων αποτελεί η επέκταση, ψηφιοποίηση και πιστοποίηση του εφαρμοζόμενου Συστήματος Ιχνηλασιμότητας κατά ISO 22005:2008, (δηλαδή της παρακολούθησης της πορείας του ελαιολάδου από την στιγμή που παράγεται ο ελαιόκαρπος στο χωράφι μέχρι την στιγμή που το τελικό προϊόν τίθεται στη διάθεση του καταναλωτή) καθώς και του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, ISO 22000:2005 και IFS.

Ήταν λοιπόν επόμενο να επιθυμούν να έχουν μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία, δημιουργώντας μια ποιοτική και σύγχρονη ιστοσελίδα.

Για τον λόγο αυτό, επέλεξαν την Enverse και εμείς ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμά τους, κατασκευάζοντας για λογαριασμό τους μια ιστοσελίδα που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό την ιστοσελίδα παρουσίασης της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών είναι τα ακόλουθα:

  • Είναι μια responsive ιστοσελίδα
    Αυτό σημαίνει ότι προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο συσκευής την επισκέπτεται. Σταθερό υπολογιστή, laptop, tablet και φυσικά κινητό. Είναι δηλαδή αυτό που λέμε μια mobile friendly ιστοσελίδα
  • Έχει εξαιρετική ταχύτητα φόρτωσης για διευκόλυνση του χρήστη
  • Έχει σχεδιασμό (web design) απόλυτα συνδεδεμένο με την παραδοσιακή αισθητική της Ένωσης
  • Ο κατάλογος προϊόντων είναι διαδραστικός για εύκολη πρόσβαση στην παρουσίαση των προϊόντων (Ελαιόλαδο, Κρασί)

Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα τους και διαβάστε τα τελευταία νέα της Ένωσης εδώ.