Ιστοσελίδα Φούρνου Δοκιανάκη Ηράκλειο Κρήτης

Ιστοσελίδα φούρνου Δοκιανάκη

Σας ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά ότι η Enverse ολοκλήρωσε την ιστοσελίδα www.dokianaki.gr. Πρόκειται για την ιστοσελίδα φούρνου που δημιουργήσαμε για την αρτοποιία Δοκιανάκη.

Ο φούρνος Δοκιανάκη μετράει σχεδόν μισό αιώνα στον χώρο της αρτοποιίας. Επίσης από το 2006 έχει μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις με σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένα τμήματα άρτου & ζαχαροπλαστικής.  Σαν εταιρεία παραμένουν πάντοτε πιστοί στο όραμά τους: “Να παράγουν και να διανέμουν καθημερινά ποιοτικά προϊόντα“.

Πρόσφατα μάλιστα ανανέωσαν και το λογότυπό τους, μπαίνοντας έτσι δυναμικά στην νέα δεκαετία.

Ήταν λοιπόν επόμενο να επιθυμούν να έχουν μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία, δημιουργώντας μια ποιοτική και σύγχρονη ιστοσελίδα.

Για τον λόγο αυτό, επέλεξαν την Enverse και εμείς ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμά τους, κατασκευάζοντας για λογαριασμό τους μια ιστοσελίδα που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό την ιστοσελίδα φούρνου dokianaki.gr είναι τα ακόλουθα:

  • Είναι μια responsive ιστοσελίδα
    Αυτό σημαίνει ότι προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο συσκευής την επισκέπτεται. Σταθερό υπολογιστή, laptop, tablet και φυσικά κινητό. Είναι δηλαδή αυτό που λέμε μια mobile friendly ιστοσελίδα
  • Έχει εξαιρετική ταχύτητα φόρτωσης για διευκόλυνση του χρήστη
  • Έχει τομέα εταιρικής παρουσίασης όπου δίνει στον χρήστη μια πρώτη ιδέα για την ταυτότητα της εταιρείας
  • Ο κατάλογος προϊόντων είναι διαδραστικός για εύκολη πρόσβαση στην παρουσίαση των προϊόντων (Ψωμί, Παξιμάδι, Κριτσίνια, Βουτήματα)

Ρίξτε μια ματιά στα πεντανόστιμα προϊόντα τους και διαβάστε τα τελευταία νέα της εταιρείας εδώ.