Σύστημα ISO 9001 για το λογιστικό γραφείο Zeakis Financial Mentoring

Σύστημα ISO 9001 για τους Οικονομικούς Σύμβουλους Zeakis Financial Mentoring

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση άλλης μιας ωραίας συνεργασίας. Σύστημα ISO 9001 για την εταιρεία Zeakis Financial Mentoring.

Η Zeakis Financial Mentoring είναι ένα γραφείο συμβούλων με αντίστοιχα σύγχρονες απαιτήσεις. Ολοκληρώσαμε λοιπόν για εκείνους, τη μελέτη του συστήματος ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001.

Είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα ποιότητας φτιαγμένο εξολοκλήρου σε google apps.

Η συνεργασία ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες με την λήψη του αντίστοιχου πιστοποιητικού από τον διαπιστευμένο φορέα Delta Cert. Είμαστε λοιπόν πολύ χαρούμενοι, που άλλο ένα σύστημα της Enverse “τρέχει” τις λειτουργίες μιας επιτυχημένης επιχείρησης.

Δείτε το έργο εδώ.

Η εταιρεία Zeakis Financial Mentoring ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2014 από μια ομάδα έμπειρων οικονομικών και λογιστικών συμβούλων.

Σκοπός της είναι η καθοδήγηση επιχειρήσεων σε όλο το φάσμα των λειτουργιών τους με έμφαση στον τομέα της χρηματοδότησης επενδύσεων.

Αναλαμβάνουν την καθοδήγηση κάθε επιχείρησης από την σύλληψη της επιχειρηματικής ιδέας έως και την τελική υλοποίηση της.

Η εταιρεία στελεχώνεται από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό το οποίο εξειδικεύεται στην σύνταξη οικονομοτεχνικών μελετών, μελετών βιωσιμότητας καθώς και σύνταξη επιχειρηματικών σχεδίων για την ένταξη σε επιχορηγούμενα προγράμματα.


Εάν επιθυμείτε να εξασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας διατηρεί ένα αξιόπιστο επίπεδο ποιότητας όσον αφορά στα αγαθά και τις υπηρεσίες της, τότε χρειάζεστε και εσείς ένα σύστημα ISO 9001.

Τηλεφωνήστε μας στο 28 11 10 60 67 ή χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας και σύντομα κάποιος εξειδικευμένος συνεργάτης μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.