Σύστημα ποιότητας ISO 9001 για την Μέλισσα ΑΜΚΕ

Σύστημα ποιότητας ISO 9001 για το Δίκτυο Μέλισσα

Σας ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία της Enverse με το Δίκτυο Μέλισσα!
Η συνεργασία αυτή μας κάνει δίπλα υπερήφανους διότι αφορά ένα δίκτυο μεταναστριών γυναικών στην Ελλάδα που  προάγει την κοινωνική αλληλεγγύη και την αρωγή συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.
Σε συνεργασία με τα στελέχη του οργανισμού, αναπτύξαμε και εγκαταστήσαμε ένα σύστημα ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 το οποίο αναμένεται να πιστοποιηθεί άμεσα.
Είναι ένα ηλεκτρονικό ISO φτιαγμένο εξ ολοκλήρου σε google apps. Ελπίζουμε ότι η συμβολή μας θα προσθέσει αξία στο πολύτιμο κοινωνικό τους έργο.
Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη!

Δείτε το έργο εδώ.

Το Profile της Μέλισσας

Η Μέλισσα ΑΜΚΕ είναι ένα δίκτυο για μετανάστριες και πρόσφυγες που ζουν στην Ελλάδα. Στόχος του είναι να προωθήσει την ενδυνάμωση και την ενεργό συμμετοχή του πολίτη. Να δημιουργήσει και να διατηρήσει δεσμούς και να οικοδομήσει μια γέφυρα επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία.

Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 και έχει μέλη από 45 χώρες που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Το όνομα “Μέλισσα” συμβολίζει τις γυναίκες που έχουν έρθει εδώ από όλο τον κόσμο. Φέρνοντας δεξιότητες και ταλέντα, όνειρα και ιδέες, μοναδικές ιστορίες και εξαιρετικές δυνάμεις.

Είναι παράγοντες αλλαγής για τη ζωή τους, τις οικογένειές τους, τις κοινωνίες τους, καθώς και για την κοινωνία που τους φιλοξενεί.