Σύμβουλος Συστημάτων ποιότητας - Η enverse αναζητά συνεργάτη

Σύμβουλος Συστημάτων ποιότητας – Η Enverse αναζητά συνεργάτη!

Είσαι Σύμβουλος Συστημάτων ποιότητας; – Έλα στο δίκτυο συνεργατών της Enverse!

Ζητάμε εξωτερικό συνεργάτη, ο οποίος θα εργαστεί ως Σύμβουλος Συστημάτων ποιότητας για τις πιστοποιήσεις ISO 9001, ISO 22000, ISO 27000, IFS  και θα διαχειριστεί το πελατολόγιο της Εnverse.

Ο ιδανικός συνεργάτης θα πρέπει να έχει αποδείξιμη εμπειρία σε κάποια από τα παραπάνω συστήματα και αντίστοιχο επαγγελματικό προσανατολισμό.

Αποστολή Βιογραφικών στο cv@enverse.gr.

 

Ποιοι είμαστε;

Είμαστε η Enverse, μία εταιρία συμβουλευτικής επιχειρήσεων που δίνει έμφαση στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Η δραστηριότητες της Enverse περιλαμβάνουν:

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
Σαν Σύμβουλοι επιχειρήσεων σας υποστηρίζουμε μέσα από μια διαδικασία εκπαίδευσης & εφαρμογής δοκιμασμένων τεχνικών στον χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων.

Συστήματα Ποιότητας
Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση δημοφιλών Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας όπως τα ISO 9001, ISO 22000, ISO 45001 καθώς και στην πιστοποίηση CE.

Επιδοτούμενα Προγράμματα
Ενημερώνουμε και βοηθούμε τους πελάτες μας στην υποβολή της μελέτης και τους κατευθύνουμε στην υλοποίηση οποιουδήποτε προγράμματος του τρέχοντος ΕΣΠΑ

Ασφάλεια στην Εργασία
Παρέχουμε υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας και διεκπεραιώνουμε για εσάς την κάλυψη των νομοθετικών υποχρεώσεων σε σχέση με την Υγιεινή και την Ασφάλεια.

Digital Media
Σας βοηθούμε να αναπτύξετε την δική σας κοινότητα και διαχειριζόμαστε την επικοινωνία σας στα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ιστοσελίδες
Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε για την επιχείρησή σας όμορφες, λειτουργικές ιστοσελίδες και σας εκπαιδεύουμε στη διαχείρισή τους.

 

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες ανάπτυξης επιχειρήσεων, συστημάτων ποιότητας και Marketing.

Είμαστε χαρούμενοι που χτίζουμε καθημερινά νέες σχέσεις εμπιστοσύνης με αναγνωρισμένες επιχειρήσεις η κάθε μία στον τομέα της.

 

 

Μάθε περισσότερα για την enverse εδώ.

Η Enverse στα Social: Facebook | LinkedIn | Twitter